Tietokonetomografian tulos: ei lymfoomaan viittaavia havaintoja. Kiitos. Siis mörkö on pelkkä varjo ajatuksissa. Ehkä sekin varjo vaalenee kun aikaa kuluu. Muu kipuilu jää edelleen selittämättä, kuvissa ei mitään muutakaan kummallista ollut. Ehkä se alkaa sitten olla jo psyykkisellä tasolla nää kipuilut, ainahan se syöpäkin siellä ajatuksissa vilahtaa kun vähänkään joku paikka kipuilee.

 En taida siis muistaa aikaa kun saattoi särkeä tai koskea johonkin kohtaan ja sen pystyi ohittamaan ihan tuosta vaan, sen kummemmin siihen syventymättä. Nyt alkaa olla korkea aika sitten aloittaa työstää alitajunnan ja ajatusten eheytystä kun muu kroppa on todistetusti kunnossa. Siinä taitaakin olla työnsarkaa kerrakseen, aika syvät juuret on syöpä kaivertanut tuonne ajatusmaailmaan.

Pari vuotta vielä kontrolleja, seuraavat kuvaukset vuoden päästä. Toivonpa etten kovin montaa ajatusta uhraa mörköön kun maailmassa on niin paljon parempaakin ajateltavaa. Ja yhtä kaikki, edelleen vaivaa miksei näille kivuille ja tuntemuksille mitään selitystä löydy. Mitä nyt.

Episodi elämässä, hitaasti taakse jäämässä.

Helmikuussa kontrolli, ei kuvausta.