Kuvauksessa käyty. Oli makaamista, sitten makaamista ja sitten kuvaus, eli makaamista. Paikallaan, älä liikuta päätä, käsiä tai mitään muutakaan, ensin 1,5 h putkeen ja sitten 24 min. kuvausta samalla kaavalla. Olkapää ja vasen käsi kirkuivat tuskasta kun käsiä piti pitää pään yläpuolella ja verenkierto kädessä tais loppua kokonaan. Harvinaisen pitkät 24 min., tuntui tunnilta...

Tulokset on kuulemma puhtaaksi kirjoitettuna keskiviikkona, siis ylihuomenna. Pieni onnen tunne että saan tulokset 2 päivää ennen lääkäriaikaa ja sitten herätys siihen että loppuviikko on sitten pilalla jos tulokset ei ole hyvät. Eli pienen mietintähetken jälkeen päätin odottaa tuloksia perjantain lääkärikäyntiin. Itse asiassa tekis kyllä mieli jättää koko käynti väliin, ei kiinnosta kuulla enää mitään, minkään sortin tuloksia tai arveluja tai tilastoja tai yhtään mitään. Jatkais vaan tästä niin kuin ennenkin. Näin sanoo sisin mutta ei kai aikuinen ihminen voi tosiasioita käydä karkuun juoksemaan, mieliteko on kyllä tosi kova.

Ei ole vieläkään yöunet menneet pilalle tän asian takia. Olisin oottanu että nyt viimeistään kun kuvaus on tehty ja tuloksia odotellaan saattais yöt mennä miettiessä mutta ei vieläkään. Hyvä.

Kylkiluiden alla tuntuu. Nyt on vielä hyvä olla kun ei tiedä mikä siellä tuntuu. Just nyt on hyvä olla.