Podettu viikon verran jonkin sortin flunssaa, tosin Neulasta-piikki aiheuttaa flunssankaltaisia oireita joten ei tiedä onko tässä ollu "oikeesti" kipeä vai piikin takia. Alkaa jo keuhkoihin koskea, jos tää ei tästä ala helpottaa niin lienee paikallaan taas lääkärikäynti ja antibioottikuuri. Olishan tää voinut paremminkin mennä, oli toiveissa että viimeinen hoito ei toisi mitään sivuoireita ja jouluvalmisteluihin pääsisi hyvissä voimissa käsiksi. Nyt on taas aika mennyt lepäilyyn ja sitten taas lepäilyyn.

Mutta joulu tulla jollottaa ihan kysymättä ja alkaa kotikin jo jouluiselta näyttää, pikkuhiljaa laittelemalla. Urakkaluonteiset joulusiivoukset on tältä joululta unohdettu ja muu turha stressiä aiheuttava hössötys ja näyttää se onnistuvan näinkin. Jouluostokset saatiin hoidettua yhdessä päivässä hyvän suunnittelun ansiosta, joten turha kiire jäi siitäkin. Ainoa tavoite koskien joulunaikaa on pysyä kunnossa ettei tarvitse sairaalassa joulua vietellä. Kädet kyynärpäitä myöten ristissä että olo alkaisi paranemaan tässä parin päivän sisään.

Jostain syystä ei ole kovin luottavainen olo koskien tammikuun kuvausta, sellainen olo tuolla jossain syvällä sisällä ettei tämä ollut vielä tässä. Kovasti täytyy yrittää ajatella toisin mutta alitajuntaa vastaan on vaikea taistella. Tammikuun loppuun on vielä pitkä aika.....